Wie ben ik?

Ik ben Ilse van Asperen (drs), orthomoleculair therapeut en voedingscoach. Ik ben analytisch en empatisch en ga voor resultaat. Ik ga op zoek naar oorzaken en behandel geen symptomen. Ik heb jarenlang als onderzoeker en manager in de public en clinical health gewerkt en uiteindelijk de switch naar de complementaire zorg gemaakt. Geweldig! Mensen knappen op van anders eten, gezondere darmen en minder stress. Dat zie ik, elke dag weer! Wil jij dat ook? Neem contact op! Naast deze (bijna) full-time baan, ben ik ook moeder van 3 pubers, houd ik van reizen en heb ik een zwak voor Italië.

  • Ilse van Asperen Voedingspraktijk Houten
Neem contact op

Ik heb de studie Biomedische Wetenschappen afgerond aan de RU Leiden (titel: drs.)

Mijn opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde heb ik gevolgd bij Ortholinea, aangevuld met een jaar medische basiskennis (Ars Medica) en een extra verdiepingsjaar biochemie en systeemdenken (Opleidingsinstituut voor Preventieve en Functionele Geneeskunde – OPFG). Aansluitend heb ik de HBO opleiding Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut voltooid bij Evenwijs.

Andere opleidingen die ik heb gedaan: Evolutionaire Gezondheidsleer (Naturafoundation), Oerslank behandelaar Licentie A (Oerslank), Orthomoleculaire Voeding en Orthomoleculaire Voeding voor kinderen (CIVAS), darmtherapie incl. oligo therapie en SKB test (RP Sanitas Humanus).

Daarnaast volg ik maandelijks nascholingen om mijn kennis verder te vergroten.

Na mijn studie heb ik 5 jaar als epidemioloog gewerkt bij het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Daarna heb ik 15 jaar gewerkt in het klinisch geneesmiddelen onderzoek bij een farmaceutisch bedrijf, waarvan 10 jaar als team manager.

Meer informatie over mijn opleiding en werkervaring vind je op Linkedin.

Naast gezonde voeding, is gezond bewegen ook een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Dat doe ik graag op een bellicon® trampoline. Meer informatie over de bellicon® vind je hier.