Dagelijkse maaltijd inspiratie

Heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet eten?

Dan is de voedingsapp met ruim 1500 gemakkelijke en gezonde recepten wat voor jou!

Met deze app wordt je weekmenu automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en kun je je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen! De app zorgt voor een gezond voedingspatroon wat je eenvoudig vol kunt blijven houden.

De app houdt volledig rekening met jouw voorkeuren, dagelijks energie verbruik en eventuele intoleranties en allergieën. Ook laat je je gezin gemakkelijk mee eten door de hoeveelheden met 1 klik aan te passen. Ga je uit eten? Of wil je zelf een maaltijd samenstellen? No problem! Je kunt alles eenvoudig aanpassen in de app, en ook je boodschappenlijst verandert mee.

Gezond eten was nog nooit zo lekker en gemakkelijk!

Ik wil persoonlijke maaltijd inspiratie

Onder begeleiding afvallen, aankomen of gezonder eten

In 8 weken word je begeleid met het behalen van je doelstelling. Volledig op jouw voorkeuren, persoonlijke situatie en eventuele intoleranties en allergieën, stel ik je maaltijden samen. Geen streng dieet, maar vooral lekker en verantwoord kunnen eten. De recepten zijn gemakkelijk, snel en gezond te maken, en ook aan te passen aan een gezinssituatie.

Je wordt gedurende 8 weken gecoacht via de app omgeving, waarin je ook je vragen kunt stellen. Ik kijk met je mee naar je voortgang, je maaltijden en hoe het gaat met het behalen van je doelstelling.

Dit is dé ideale manier om te starten met gezond eten en een gezond gewicht te bereiken. En dat alles onder begeleiding van mijn jarenlange ervaring als voedingscoach. Kies je voor een voedings-, suppletie- en lifestyle advies? Dan zit deze begeleiding daar al bij in!

Ik wil een gezond gewicht en gezond eten