Gezonde en vitale medewerkers

Steeds meer bedrijven willen investeren in de gezondheid van medewerkers. Gezonde en vitale medewerkers zijn enorm belangrijk voor een bedrijf en ook voor medewerkers wordt het steeds belangrijker om gezond en vitaal te zijn.

Onze geavanceerde bodyscan maakt in 2 minuten een health check die de bewustwording vergroot (hoe sta ik er nu voor?) en persoonlijke actiepunten geeft (wat kan ik doen?) ter verbetering van de gezondheid en vitaliteit. De medewerker krijgt o.a. inzicht in de lichaamssamenstelling, het autonome zenuwstelsel (stress/rust balans), risicofactoren voor hart- en vaatziekten (incl vaatleeftijd) en diabetes, belasting van de wervelkolom, de doorbloeding, hormonen (stress hormonen, schildklier hormoon, insuline, leptine) en mate van ontstekingen in het lichaam. Er worden beweeg – en voedingsadviezen gegeven. Vanuit een online vragenlijst (waarin de medewerker kan aangeven welke gezondheidsklachten hij /zij ervaart) worden verder specifieke en persoonlijke adviezen gegeven.

Een rapportage van de belangrijkste indicatoren op management niveau (bv. bij aanvang en na een periode van leefstijl aanpassing) is mogelijk. Daarbij kan het van toegevoegde waarde zijn om de medewerkers aan de hand van een voedingsapp met maaltijdinspiratie te ondersteunen.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Neem contact op!

Good health IS good business

– Paul Drechsler, CEO Wates Group