Bodyscan

Een bodyscan met de Multiscan Pro biedt de mogelijkheid om in een vroeg stadium verstoringen in het functioneren van cellen en organen inzichtelijk te maken.

De scan kan zowel preventief als ter opvolging van therapie worden ingezet. De scan geeft o.a. informatie over de lichaamssamenstelling, hart en bloedvaten, organen. Maar ook wervelkolom, lymfesysteem, het autonome zenuwstelsel, hormonen en andere regelstoffen in het lichaam. Het programma geeft ook aanbevelingen voor vitamines, mineralen, voeding, beweging en eventueel verder (bloed)onderzoek. Het systeem geeft tevens inzicht in verstoringen in meridianen en geeft voorstellen voor oa. acupunctuur, chiropractie en homeopathie.

De meting is snel, veilig en pijnloos. De meting bestaat uit het plaatsen van handen en blote voeten op een metalen plaatje, 2 electrodes op het voorhoofd en een zuurstof- en hartslagmeter aan de wijsvinger.

Gedurende 2 minuten worden 4 verschillende medische metingen gedaan. De software analyseert de metingen en toont de resultaten in duidelijke plaatjes en getallen. Het systeem is gevalideerd en uitgebreid getest in onderzoek waarbij werd vergeleken met de “gouden standaard” meetmethode. Daarin werden zeer grote overeenkomsten gevonden.

De meting wordt aanvullend aan een intake gesprek gedaan, maar kan ook los daarvan gedaan worden. De scan is eigenlijk voor iedereen nuttig, of je nou gezond of ziek bent. Er worden altijd persoonlijke aandachtspunten gegeven voor verdere verbetering van het functioneren van je lichaam.

Een consult met de Multiscan Pro wordt (deels) vergoed via de aanvullende verzekering. Je krijgt een rapport met de uitslagen van jouw meting.

Voorbeelden van resultaten met de Multiscan Pro:

Multiscan Pro Wellness scoreMultiscan Pro lichaamssamenstellingMultiscan Pro AZSMultiscan Pro wervelkolomMultiscan Pro microcirculatieMultiscan Pro Lifestyle scoreMultiscan Pro organenMultiscan Pro bloedsuiker