Wat kan ik voor je doen?

Tijdens het intake gesprek bespreken we je klachten, eet- en leefpatroon en wat je wilt bereiken. Aanvullend wordt een bodyscan gedaan met de Multiscan Pro. Tevens kan bloed, speeksel, haren of ontlasting in een laboratorium worden onderzocht. Op basis van de verkregen informatie maak ik een persoonlijk voedings-, suppletie- en lifestyle advies, dat we na een week bespreken. Dan kun je ook met de supplementen starten. Na 2 weken evalueren we en, afhankelijk van hoe het dan met je klachten gaat, kan het advies bijgesteld worden. Daarna kom je nog 3 keer terug in een periode van 3 maanden (als je het coachingstraject volgt), waarna je meestal gewend bent aan je nieuwe voedingspatroon en je klachten vaak verbeterd zijn. Natuurlijk kun je vervolgafspraken ook over een andere periode plannen.

Het is ook mogelijk om alleen een voedingscheck, bodyscan of laboratoriumonderzoek te laten doen. Bijvoorbeeld als je wilt weten hoe je lichamelijke gesteldheid is of als je twijfelt of je voldoende vitamines, mineralen, vezels, eiwitten en water of de juiste koolhydraten en vetten binnenkrijgt, of voor het bepalen van voedingsintoleranties, hormoonspiegels en de conditie van de darm.

Daarnaast maak ik gebruik van BEMER therapie om de doorbloeding in het lichaam te stimuleren. Dit kan preventief worden ingezet, maar ook bij bv. blessures, huidklachten, hart- en vaatziekten, spier- en gewrichtsklachten, stress, vermoeidheid, slaapklachten, ontzuring en ontgifting.

Licht therapie kan worden ingezet voor de productie van energie in het lichaam. En met meer energie gaan alle processen in het lichaam beter lopen. Hierdoor kan er een snellere genezing en herstel optreden van organen, spieren en andere weefsels.

Als je nog niet toe bent aan het veranderen van je voedingspatroon maar wel -korte- vragen hebt over bv. supplementen, gezondheidsklachten of je voeding, kunnen we deze bespreken in een kort consult.

De praktijk ligt centraal in Houten (bij Utrecht). Als dat te ver voor je is kunnen we ook een e-consult doen, via Skype of telefoon. Voor de bodyscan en het intake gesprek moet je wel (eenmalig) naar de praktijk komen.

Online consult
Maak nu een afspraak

darmtherapie