Online consult

De praktijk is in Houten (bij Utrecht). Als dat te ver voor je is kunnen we ook (deels) online consulten doen. Dat kan via Skype, facetime of telefoon. Voor de bodyscan en het intake gesprek moet je wel (eenmalig) naar de praktijk komen.

Voordelen

Het voordeel van online consulten is dat je (reis)tijd bespaart, je wellicht geen oppas hoeft te regelen of (lang) vrij hoeft te nemen van je werk. Verder zijn alle condities en werkwijzen identiek als wanneer je op consult in Houten zou komen. Heb je een stok achter de deur nodig en wil je wekelijks contact? Dat is geen probleem. We overleggen wat voor jou wenselijk is.

Werkwijze en contact

Als je online consulten wilt, kun je contact opnemen en aangeven dat je online consulten wilt. We maken dan een afspraak voor het intake gesprek (in Houten) en daaraan voorafgaand krijg je 2 vragenlijsten toegestuurd die je vóór het intake gesprek invult en terugstuurt.

Tijdens het intake gesprek bespreken we je klachten, eet- en leefpatroon en wat je wilt bereiken. Aanvullend wordt een bodyscan gedaan met de Multiscan Pro. Tevens kan bloed, speeksel, haren of ontlasting in een laboratorium worden onderzocht. Op basis van de verkregen informatie maak ik een persoonlijk voedings-, suppletie- en lifestyle advies, dat we na een week bespreken (via Skype, facetime of telefoon). Ook plannen we een vervolgafspraak. Alle vervolg afspraken kunnen via Skype, facetime of telefoon plaatsvinden.

Maak nu een afspraak